uppskrivning


var tvungen att lägga upp en fulis bild bara för att jag är så glad att ja kalrade uppskrivningen !

puh

Sköönt att vara hemme efter en helg i hallsberg sovandes i husvagn ,! jag kan säga att jag är grymt trött, ont i kroppen !
men de är som de ska vara när man lirat järnvägen cup, faktist vare rätt kul att lira på gräs även om våra resultat inte gick till historien , men man fpår väl gratta 92 tjejerna och juniorherrarna till segern :D
annars så blire jobb i morgon , hemtjänsten, bondskogsgruppen :) jag ser faktist frame mot att få en introduktion i de hela så man kan börja jobba  ! :)
anars så skriver ajg mitt tal som ja ska hålla i , i idrott och hälsa. mikro makro perspektiv inom området hälsa. sen min utvärdering efter träningsperioden vi haft i idrott. jag är snart klar så ska väl lämna in de i morgon. på onsdag ska jag snacka om anorexia och bullemi inom psykologen ,  så jag måste träna på de massvis på åndag och tisdag , inte äre lätt inte. önska mig lycka till!
pössss:D

jäkla stekpannna:S

hyperhypper trött, och ätit typ en potatis och en korv med bröd idag :O
sen när ja skulle steka korven så glömde jag plattan på , shiitt vad de började lukta och pannan blev hel skum , och plasten började smälta och glaset blev brunt på locket:O de kunde verkligen börja brinna:O ! hel stört !
men nu ska jag plugga lite, sen ska jag på handbollsmöte,  !
i morgon har vi inga lektioner , de är la chill, ska bara gå och göra ett prov . wunderbaart säger jag ,!


Glaaajjjor

vintage/tetro/nörd/rockabilly brills har inhandlats ,! ´snaart tror jag :!
jag vet att du hatar dom men ja bryr mig inte. !
de är ju mest sug att man inte har synfel då brills är  så snygga , så ja , fönsterglas blevre. jag bryr mig inte om att de är mupp att ha fönsterglas, love glajjer ,!
bild kmr senare !
oh just ja , jos vi måste beställa våra sköna shorts ! :)


sommarjobb

.....ÄR KIRRRAAAAT!  jag är övberlycklig, men jobb midsommar, men ja ska inte klaga ,! hemtjänsten i sex veckor, jag är glad att ha ett jobb! :D
trallala, pusss

ny inhandlade shorts


dom hära as softa shortsen blev mina, rena kapet .!
plus likadana i grön färg i think , ! steka runt i dom med en knut mitt på huvudet och vara alldeles brun , inga fel!
fler bilder kommer snart blan d annat på min ur snyga nya skinn väska, oh så snygG!

puss så länge

18:D

heyhey , de är nog jag som  blitt 18 :D oh ja jag gillart:D
en dator har jag bland annat blivit ägare till!
och du kristina , tack för kommentaren :D ! so happy, !
de komemr snart ut litre bilder på mina nya grejer som jag fått, ur snygga tisschaa och ur snygga short, tröjor, adidas prylar, skor:D u name it:D jag gilalr att fylla!
sannie och jag hade lite partey sen blev de att dra till carol ! :) de var trevligt värre:D härligt !
man fyller bara 28 en gång i livet , se till att njut , :D ! 
som sagt bilder kommer:D
hare fint , dags att susssa:D

Åka bil, bil bil, bil!

Oh , övningskörde med mamsen till örebro idag! fy vad de är kul att glida runt , !  oh körkort vore ju inga som helst fel , avundsjuk är jag på alla som har , nog ska väl även jag kunna fixa ett !?  : )
Annars så hitatde jag ett par sjukt snygga leggins som jag provade men inte fick med mig hem , ft avd jag ångrar mig. Men turkiet om två dar känns som att jag behöver spara mina stålar, dom få jag har ! sen så är jag utan sommarjobb med, livet är ju för orättviisst! skulle göra precis vad som helst för ett jobb! Gaaaaah ! , vad arg jag blir ^, ett litet jobb kan väl inte vara så svårt att få? eller  jo , hur många som helst som avgått från meritor så de söker väl allt just nu för att få ett jobb till sommaren och senså får vi fattiga studenter ingenting! tre ställen har sagt nej äre jag som är poppis eller ? naaae tror inte de , bra orätttviiisssT!
men jag ahr känsla av att de löser sig ändå, tihihi ! :)
nej nu blire nog sängen i guesss, ! måste bara röja lite på rummet , kläder högt och lågt men ändå känns de inte som att jag kommer få med mig nå bra kläder till turkeeey ! äschdå:D!
Gew mig pengar!

alla åker tillgötet imorrn på Gymnasie SM ;! goood luck ;! själv blir jag hemma , en dag iaf sen turkiet då! gött ska de bli , men sen när ja kmr hem äre ju järnvägen cup! : ) är tame tusan lite pepp faktist !
och ja jag fyller ju 18den 16maj med och då blire nog nice sen är massa inplanerat veckan efter , GÖTT äre!  livetleker :D! 

pyss:D !

LITE KÄRLEK AV B!

Valborg

jajjemän , då vare valborg igår, !
lyckad kväll hos Emmelie , tack för de : )
bilder kommer i think :D!
hohoh . !
annars så är de stekväder och jag är så glaad:D
pusss

RSS 2.0